097f6a0f-802e-49d1-a95a-db500c25c8d9png

LiLi's roti en bara staat voor authenticiteit, kwaliteit, flexibiliteit en is klantgericht. Wij produceren op ambachtelijke wijze volgens traditionele huis recepten. Daarbij worden hoogwaardige ingrediënten gebruikt.

 

MISSIE

De missie van LiLi's roti en bara is verse roti’s en bara's te bieden aan groothandels, restaurants, winkels en supermarkten, maar ook aan consumenten die een feest of bruiloft hebben en niet uren in de keuken willen en hoeven te staan. Wij willen de service bieden en geven in een wereld waar tijd, gemak en kwaliteit belangrijk zijn. Het bereiden van roti’s en bara’s kost veel tijd, zeker als het wordt gemaakt op de ouderwetse manier: dus met de handen! Wij werken hard om te zorgen dat de producten elke dag vers worden geleverd. Met vers bedoelen wij dat de roti’s en bara’s elke dag opnieuw worden gemaakt, zowel warm als afgekoeld, maar ook verpakt.

 

Dag verse producten zijn dus ook koude en verpakte producten, omdat wij dit op dezelfde dag eerst laten afkoelen en vervolgens verpakken. Producten van LiLi's roti en bara zijn interessant voor personen enerzijds die het product goed kennen en zelf kunnen voorbereiden maar in de huidige ‘rush' van het dagelijks leven niet meer hun tijd willen ‘verspillen' aan een relatief tijdrovend process (van roti's voorbereiden en bakken) maar toch de roti willen eten die wordt ervaren als ‘één uit eigen keuken'. De compensatie voor deze ‘gewonnen tijd' is een relatief lage prijs. Daarnaast zijn onze interessant voor die persoon die het product goed kent, maar niet kan voorbereiden. Dit is voornamelijk de jonge generatie uit bepaalde gemeenschappen. Een derde categorie personen voor wie de producten van LiLi's roti en bara interessant zijn, zijn de personen die het product niet kennen.

PARTICULIEREN

Onder de particulieren zijn zowel jong als oud. Onder de particulieren zijn onze producten voornamelijk bekend onder de Surinaamse gemeenschap. Naast het feit dat Roti's dagelijks worden gegeten door deze groep vindt afname ook plaats ten behoeve van verjaardagen, bruiloften, religieuze feesten en nationale feestdagen. Ook het feit dat de nieuwe generatie geen roti’s kunnen/willen maken, en de multiculturele samenleving klant en liefhebbers exotische keukens.

 

BEDRIJVEN

Via de zakelijke afnemers bereiken de producten van LiLi's roti & bara ook een breder publiek dan alleen de Surinaamse gemeenschap. Onze zakelijke afnemers zijn restaurants, toko's. supermarkten, cateraars, groothandels en tussenhandels.

 

VISIE

De visie van LiLi's roti en bara is lekkere en gezonde roti's en bara's voor zoveel mogelijk mensen op iedere dag. Onze bedrijfs formule sluit aan bij die visie door 6 dagen per week aanbieden van verse op ambachtelijke wijze bereide roti's met een hoge kwaliteit/prijs verhouding voor zowel jong als oud.